Fremhevet bilde

It’s ALIVE!

NerdHouse.no er nå offisielt oppe og går, og knyttet til sosiale medier på Twitter (https://twitter.com/NerdhouseNO), Facebook (https://www.facebook.com/NerdHouseNO) og Instagram (https://www.instagram.com/NerdHouseNO).

Dette er et lite passion-project utviklet av meg – Martin Røren (som til daglig er innehaver av Ligosoft) – for å kunne tilby mine mednerder et samlingssted hvor man kan kjøpe filmer, serier, tegneserier, spill, og mer. På sikt vil jeg også tilby musikk på CD, kasett og vinyl, og jeg ønsker også å tilby filmer på VHS. Jeg vil også etter hvert selge helt nye ting, som f.eks. figurer, merch og t-skjorter.

Men alt til sin tid – i første omgang må jeg «soft launche» nettbutikken ettersom dette ikke er hovedjobben. Så håper jeg du enn så lenge koser deg med å kikke litt i hva det er jeg har her for noe rart. For det har hele tiden vært litt av målet, å gjenskape den gleden av å «bare kikke» nede på platebutikken, etter nye filmer og ny musikk, eller annet man kunne finne på å dra hjem som man egentlig ikke trengte.

Derfor er nettsiden fri for algoritmer som forteller deg hva du vil ha – du finner det selv ved å bla i avdelingene eller butikk-siden.

Siden nettsiden er splitter ny, forvent et litt begrenset utvalg enn så lenge. Jeg vil jobbe med å øke sortimentet i ukene som kommer. Spotter du noe du mener er feil på nettsiden, eller ønsker du å komme med requests på enten nettside-features eller et produkt, kontakt meg gjerne på martin@nerdhouse.no.