Ofte stilte spørsmål

Hva slags varer selger dere?

NerdHouse.no spesialiserer seg på hovedsaklig brukte medieprodukter, som f.eks. filmer, spill, tegneserier m.m. Noen produkter er åpnet og brukt tidligere, mens andre produkter er uåpnede men fremdeles «second hand».

I tillegg selger vi produkter vi velger å kalle «Stuff». Dette er ting og tang vi kjøper direkte fra fabrikker og leverandører, og inneholder alt fra nøkkelringer, leker, musematter og mer.

Varer i «Stuff»-kategorien er i hovedsak helt nye, uåpnede produkter.

Hvilken tilstand er de brukte produktene i?

Alle produkter testes og sjekkes nøye for skader før de i legges ut for salg. Dersom et produkt ikke fungerer som det skal, kan du kontakte vår kundeservice for reklamasjon.

Vi velger å ikke selge varer som er svært slitte for å holde kvaliteten på varene jevnt over høy. Dersom varen har noen mindre skrammer eller slitasje, er dette tydelig gjort rede for på produktsiden. Enkelte unntak for denne regelen gjelder, hvis produktet f.eks. har verdi for samlere. På samme måte vil det da være tydelig hvilken tilstand produktet er i på produktsiden.

Vi anbefaler alltid at du ser på stor versjon av bildene av produktet før du kjøper det – dette viser godt hvordan tilstanden er i de fleste tilfeller.

Alle produkter har en merking med hvilken tilstand de er i.

Hvor leverer dere, og hvor lang tid tar det?

NerdHouse leverer til hele Norge. Normal leveringstid er ca. 3-5 virkedager. For spesielle bestillingsvarer, gjelder egne leveringstider.

Har dere en fysisk butikk?

NerdHouse.no har per i dag ingen fysisk butikk. Varer sendes fra Drammen, Viken.

Er det trygt å handle hos dere?

NerdHouse.no er heleid av og driftes og utvikles kontinuerlig av Ligosoft, et norsk foretak som spesialiserer seg på nettsider og nettløsninger for bedrifter. Betalinger håndteres gjennom Stripe – en av verdens mest brukte betalingsløsninger for debit og kredittkort på nett. Vår nettside lagrer aldri din kortinformasjon.

Returer

Dersom noe er galt med din vare eller du ønsker å benytte deg av angreretten, står du fritt til å returnere varen til oss. Du vil da få tilbake hele kjøpssummen, men du vil fremdeles måtte betale fraktkostnader.

Hva betyr «Region 1» på DVD-er?

Da DVD i sin tid var standardformatet på film og TV, var det veldig vanlig at filmer ble gitt ut i region-spesifikke formater. I Europa var det region 2, og i f.eks. USA var det region 1.

For å kunne spille DVD-er fra region 1 må man altså ha en region 1-kompatibel DVD-spiller. Har du ikke en region 1 kompatibel spiller, vil du få en feilmelding når du starter filmen.

De fleste nyere DVD og BluRay-spillere er region-frie, men det gjelder ikke alle og ikke eldre modeller. Vær derfor obs på dette før du kjøper filmer som er merket med Region 1.

Bestillingsvarer

Noen av varene i vårt sortiment er såkalte bestillingsvarer. Kort fortalt er dette varer vi ikke har inne på lager selv, men som vi bestiller fra ekstern leverandør.

Bestillingsvarer har ofte en langt høyere leveringstid enn vårt øvrige sortiment, og det kan ta alt fra 15-30 dager, eller mer, før du mottar varen.

Dersom vi ser at leveringstiden er svært høy for en bestilling (30 dager eller mer), gir vi deg muligheten til å refundere hele kjøpesummen dersom du ønsker det, eller du kan velge å vente den tiden det tar å få varen.

På samme måte vil du få refundert hele kjøpesummen dersom leverandøren av ulike årsaker ikke kan levere varen til oss allikevel.

Eldre PC-spill

På NerdHouse.no får du kjøpt en rekke retro PC-spill i fysisk form. Disse spillene kan i noen tilfeller være avhengige av å kjøre på spesifikk maskinvare eller programvare som ikke lenger er å finne på nyere maskiner eller utgaver av Windows.

Vi kan derfor ikke garantere at det er mulig å kjøre alle PC-spill som er eldre enn 5 år.

Allikevel, dersom du er kyndig, vil det i mange tilfeller være mulig å «emulere» maskinvaren/programvaren som er nødvendig for å få spillet til å fungere.

Kontakt oss gjerne om du trenger hjelp med å få et gammelt spill til å fungere på din PC – uavhengig om det er kjøpt her eller ikke!

Konsollspill (f.eks. Nintendo 64, PS3) kan i de fleste tilfeller alltid kjøres kun på konsollen de ble laget til, med mindre en nyere versjon av konsollen er «bakoverkompatibel».