Løvenes Konge (1994)

VHSTilstand: Brukt

69.90kr

Spesialutgave – inneholder en helt ny sang!

1 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bli med på livets uendelige sirkel!

Det er en stor dag i løvenes rike når løveungen Simba blir født. En dag er det han som skal overta kongetronen etter sin far Mufasa! Dette er til stor glede for alle utenom Scar, Mufasas slemme bror, som selv ønsker å overta tronen.

Tiden går og den nysgjerrige Simba lærer seg å takle farer som en blivende konge kan bli utsatt for. Han følger sin far, får kloke råd fra bavianen Rafiki og leker med kompisen Nala. En dag skjer det noe forferdelig, Mufasa forsvinner sporløst – og før man vet ordet av det har Scar overtatt tronen!

Simba blir jaget ut av flokken og må klare seg i den store verden helt alene. Langt borte fra familien treffer han marekatten Timon og vortesvinet Pumbaa, som blir hans nye venner. Men en dag vender Simba tilbake til løveriket for å gjenvinne sin plass som Løvenes Konge…

Løvenes Konge er Disneys største mesterverk noensinne og en av verdens mest populære animerte filmer gjennom tidene. I denne spesialutgaven er både bilde og lyd digitalt justert og filmen inneholder en helt ny scene med musikk av Elton John.

Tilleggsinformasjon

Aldersgrense

7

Opprinnelsesland

USA

Regi

,

Utgave

Spesialutgave

Sjanger

, , ,

Produksjonsår

1994

Lydspor

Norsk

Originaltittel

The Lion King

Spilletid

85 min.