Få meg på, for faen! (2011)

Blu-rayTilstand: Brukt (Slitasje på cover)

24.90kr

«Mer frimodig og åpenhjertig enn de fleste filmer» – Dagbladet

1 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Velkommen til Skoodeheimen. En typisk liten bygd på Vestlandet med høye fjell, dumme sauer, dumme foreldre hvor ingenting skjer…

Her bor 15-åringen Alma. Hun har en livlig fantasi og alt hun har til å tilfredsstille sin nysgjerrighet på sex og kjærlighet, er naive dagdrømmer og en snill sextelefon-operatør.

Almas fantasi og aktive libido har en tendens til å få henne i problemer. Etter et corny, men flaut møte med skolens kjekkas Artur ser det ut til at alle hennes drømmer er i ferd med å gå i oppfyllelse. I stedet blir hun mobbet av klassekameratene og får kallenavnet Pikk-Alma. Når hun blir frosset ut av nærmiljøet ønsker hun bare å flytte fra den lille bygda for å komme seg videre i livet… om bare det å bli voksen hadde vært så enkelt.

Få meg på, for faen er en dramakomedie om å bli voksen. Den livlige fantasien og ærlige, men samtidig søte, tilnærmelsen til den våknende seksualiteten hos tenåringer er som et friskt pust. Filmens tone balanserer perfekt mellom det oppriktige seksuelle innholdet og det direkte pinlige. Få meg på, for faen er en ektefølt skildring av en tenåringsjentes komplekse tilværelse.

Tilleggsinformasjon

Medvirkende

, , , ,

Aldersgrense

11

Tilstand

Brukt (Slitasje på cover)

Opprinnelsesland

Norge

Regi

Sjanger

, , ,

Produksjonsår

2011

Lydspor

Norsk

Undertekst

Engelsk, Norsk, Nynorsk

Spilletid

73 min